Top 10
26 februari 2025 - Hoi An, Vietnam
Vandaag hebben we een stranddagje dus ik dacht ik schrijf even op wat ons hier opvalt.
1. Crocs zijn in.
2. Als er een paar druppels regen valt, breekt er paniek uit, mensen springen van hun scooter om poncho’s aan te trekken en mensen vluchten van het terras af naar binnen.
3. We zien hier geen bedelaars en/of zwervers.
4. Je kan ook honden meenemen op de scooter, nee niet in een kooitje, maar gewoon voor het zadel of op het zadel.
5. Een foto maken is hier een complete fotosessie en duurt gemiddeld een kwartier. We zien hier regelmatig mooi aangeklede en opgemaakte meiden foto’s van elkaar nemen vanuit allerlei posities in allerlei posities. Vooral bij bezienswaardigheden wordt er veel werk van gemaakt. Zo’n bezienswaardigheid is blijkbaar niet echt interessant maar wel een mooie achtergrond voor een foto.
6. Er zijn hier veel meer scooters dan auto’s.
7. Een zebrapad dient nergens voor en een voetgangersverkeerslicht ook niet.
8. Op de menukaart staat regelmatig French fried, we denken dat er French fries wordt bedoeld maar het kan natuurlijk zijn dat je een gefrituurde Fransman krijgt wanneer je French fried besteld.
9. Je past best met 5 mensen op een scooter.
10. Je hoort een feestje of karaokebar van kilometers afstand.
Tanja:27 februari 2025LOL
Suzanne:27 februari 2025Hihihi
Nancy van den Heuvel:27 februari 2025Hahahha. Ik zie het helemaal voor me. Ik ga de volgende keer met Chris én de honden met de scooter op vakantie kan best.
Lieneke:27 februari 2025Haha die crocs met een nepbontrandje en korte witte sokjes? En dan een superkort minirokje en flink in de maquillage? Luuk stuurde foto's daarvan, hilarisch! 😂
Randi:27 februari 2025Crocs! Cool!
Kokkie:28 februari 2025Wapperen met de handjes met gestrekte hand dan stoppen ze
Bianca:28 februari 2025😂 😂
Andor:2 maart 2025gefrituurde Fransman haha :-))