Naar Sydney

1 februari 2020 - Sydney, Australië

Onderweg naar Sydney, we maken na 6 uur vliegen een tussenstop van twee uur op Dubai.Het is donker wanneer we daar aan komen en we zien helaas de Palm in het water niet. Vervolgens zullen wij door vliegen naar Sydney, dit is ook nog eens 16 uur.We hebben geen idee wat we moeten verwachten van Australië. De laatste maanden is Australië veel in het nieuws geweest. Eerst over de enorme bosbranden die al maanden flinke schade aan richten. Toen leek er goed nieuws te komen omdat het ging regenen, helaas resulteerde dit in overstromingen. Vervolgens enorme hagelstenen, groter dan golfballen, die de boel flink hebben vernield. En als klap op de vuurpijl komt daar het Coronavirus bij.

Toch kijken we erg uit naar onze reis en hopen we dat dit alles ons bespaard blijft.

1. Chris Hoogendoorn:
    1 februari 2020
    Hopelijk is alle 'natuur- ellende' nu voorbij en kunnen jullie heerlijk genieten van jullie reis. Heel veel plezier!🦘
  2. Kokkie:
    Benieuwd naar de foto. S
  3. Frank:
    2 februari 2020
    Leuke foto, krijgen jullie sponsor-geld?
  4. Deby:
    2 februari 2020
    jullie hebben heel wat vlieg uurtjes op zitten nu nog genieten wat australie te bieden heeft goede reis en veel plezier