Malediven

22 maart 2026 - Gulhi Falhu, Maldiven

We zijn vanochtend aangekomen op Malé, het hoofdeiland van de Malediven. Vanaf daar zijn we per boot naar ons resort gebracht. Het hele eiland bestaat uit één resort. We hebben geluk, ons huisje is al klaar dus we kunnen meteen inchecken al is het pas 9 uur ‘s ochtends. Vervolgens worden we met een golfkarretje naar ons huisje gebracht. Om het Malediven gevoel compleet te maken hebben we een huisje op  palen op het water. We kunnen zo van ons balkonnetje het water inlopen. Dus dat doen we ook meteen, gewoon omdat het kan. Het water neemt steeds verschillende kleuren aan, afhankelijk van de ondergrond en de hoeveelheid zonlicht er op valt. Ik heb nog nooit zo mooie kleur turquoise zee gezien. Het water is zo helder dat je de vissen ziet zwemmen.

We hebben een app gekregen van het resort waarop je kan zien wat er te doen is maar waarop je ook een reservering voor een van de 4 restaurants kan doen. Ook alle menukaarten staan erop.
We reserveren voor de lunch een plaatsje in the beach club, Peter eet een cevice en vistaco’s en ik watermeloen met feta hapjes en een geweldige club sandwich.

Na de lunch duiken we het zwembad in, waar we aan de bar een cocktail bestellen. De bar ligt in het water, dus je kan aan de bar hangen terwijl je in het water ligt.
Het is lekker rustig op het resort waardoor je ook op dit soort leuke plekjes kan zitten. Later die dag gaan we bij een andere bar op het water een cocktail drinken waarbij je van een buffet een paar canapés kan proeven.

Voor de avond hebben we gereserveerd bij een Oosters restaurant, super leuk is dat de restaurants waar je moet reserveren allemaal wat kleinschalig zijn. Al is het reserveren niet echt nodig omdat het lekker rustig is. Het restaurant is Oosters ingericht, er wordt Oosterse muziek gedraaid en je moet bij binnenkomst je schoenen uitdoen. Gelukkig schenken ze wel alcohol 😂. Het eten is ook nog eens erg lekker.

Ik denk dat we het hier nog wel 4 dagen zo vol houden 😂. Ik zal jullie verder niet vervelen met nog meer decadente verhalen, wij gaan gewoon even lekker genieten van al deze luxe.

1. Tanja:
    23 maart 2026
    Heerlijk, geniet van jullie laatste dagen 😘
  2. Kokkie:
    23 maart 2026
    Ja fantastisch toch dan maar eens laten verwennen lekker puh. En Peter wel schommelen he. Veel plezier
  3. Chris Hoogendoorn:
    Beter dan Centerparcs?
  4. Bianca:
    23 maart 2026
    Lekker genieten en bijkomen van alle indrukken! X
  5. Randi:
    Lekker hoor!
  6. Jan:
    23 maart 2026
    Het was leuk om jullie belevenissen te volgen. Geniet van de laatste dagen en alvast een gede terugreis gewenst
  7. Ingrid:
    24 maart 2026
    Zaaaalig, wat heerlijk om zo mooi en fijn jullie vakantie af te sluiten, geniet! 😘
  8. Sandra:
    24 maart 2026
    Heerlijk, nog even lekker genieten!
  9. Nancy van den Heuvel:
    25 maart 2026
    Daar kun je best wel aan wennen denk ik. Heerlijk hoor. ☀️🌊